Mobilný operátor spoločnosť Orange sa prezentoval v Prešove

16.04.2004 Celý región

Novú filozofiu prístupu k zákazníkom prezentovala 5. apríla v historickom centre Prešov spoločnosť Orange Slovensko. Išlo o súčasť celoslovenskej kampane spo...
Novú filozofiu prístupu k zákazníkom prezentovala 5. apríla v historickom centre Prešov spoločnosť Orange Slovensko. Išlo o súčasť celoslovenskej kampane spoločnosti Orange k programu Learn, ktorá má podobu roadshow vo všetkých krajských mestách Slovenska od 1. apríla.

Cieľom projektu je pomôcť zákazníkom naplno využívať možnosti mobilnej komunikácie a umožniť im tak pohodlné a efektívne využívanie služieb.
Riaditeľ úseku služieb zákazníkom v spoločnosti Libor Malota pri tejto príležitosti informoval, že v rámci projektu zaviedli na predajných miestach spoločnosti Orange poradcov, aby klienti dostali čo najlepšie informácie o možnostiach využívania vyše 300 služieb, ktoré spoločnosť ponúka. Ako dodal, spoločnosť nie je firmou na predaj mobilných telefónov, ale na poskytovanie služieb mobilnej komunikácie.
Predajňu Orange pri historickej budove divadla zaplnili existujúci ale aj potenciálni zákazníci, ktorí si vyskúšali množstvo služieb, ktoré Orange Slovensko ponúka. Mnohí využili príležitosť a zaslali z miesta konania roadshow fotografiu prostredníctvom MMS svojim známym. Veľký záujem prejavili návštevníci o súťaže, v ktorých mohli vyhrať kupóny v hodnote tisíc a dvetisíc korún.
Orange Slovensko je najväčším telekomunikačným operátorom na Slovensku a prevádzkuje najrozsiahlejšiu mobilnú sieť GSM v SR. Je členom globálnej komunikačnej skupiny Orange, ktorá pôsobí v 19 krajinách sveta.
V roku 2003 získal Orange Slovensko ako prvá spoločnosť zo sektora služieb na Slovensku prestížne ocenenie Firma roka 2003 od renomovaného ekonomického týždenníka Trend. Svojím signálom pokrýva 98,6 % populácie a 85,6 % územia SR. K 31. decembru 2003 mal Orange Slovensko 2 065 298 aktívnych užívateľov. K 31. 12. 2003 spoločnosť hospodárila s obratom 16, 3 miliardy. Sk. Jej zisk pred zdanením, odpismi, úrokmi a amortizáciou dosiahol k 31. 12. 2003 sumu 6, 9 miliardy Sk a čistý zisk 3, 03 miliardy Sk.
Orange Slovensko je prvým poskytovateľom komunikačných služieb založených na technológii GPRS na Slovensku.
Orange Slovensko je jediným poskytovateľom lokalizačných služieb založených na technológii GSM na Slovensku.
Dovedna 64 percent akcií spoločnosti Orange Slovensko vlastní spoločnosť Orange S. A. , ktorej väčšinovým majiteľom je spoločnosť France Telecom. Zvyšné akcie Orange Slovensko držia súkromní finanční investori a Európska banka pre obnovu a rozvoj.

(jj)
 

Vyberte región